Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEGJELENT !!!

2011.06.01

Megjelent

2009.08.10

Minden kedves olvasónkkal ezúton is tudatjuk, hogy könyveink megjelentek...

1. Németi Zoltán: Ashcroft-szindróma

Férjem két kisregényt tartalmazó kötete.

Ára: 1800.- Ft + postaköltség

Kép

A MÚLT :

Kezdetben vala a vágy... Vágy – a hatalomra... Volt olyan ember, aki kész volt mindent és mindenkit alárendelni a vágyának... Elszabadult... Megszűnt embernek lenni... Elpusztították...
De feltámadt. Távoli rokonai besétáltak az általa állított csapdába. Egy jóslat, ami be akar teljesülni:  
    "A tizennyolc kilencre változik...."
Egy férfi, aki válaszúton áll. Mindkettő végzetes...
  
A JÖVŐ :
 
Fejlett technológia... Tudatkontroll... Illúziók... Gazdagság, pénz, hatalom... A hatalom csak egy barátot ismer. A még nagyobb hatalmat... Egy leszármazott, akinek szintén vannak vágyai... Egy harcos. Egy öreg napló, ami intelligenciával bír... London, a JÖVŐBEN :
Valami járja az utcákat. Célja van... Valaki, aki már ismeri az antivilágot. Egy világ, ahol a földi napfény halálos csapást jelent… Egy világ, ahol minden másképp, más célért történik...
Egy szövetség. Ami semmi jót sem jelent az emberiségnek. A tét : a világ feletti uralom.  
A bukás az egyik világ végét jelentheti...
  
ASHCROFT SZINDRÓMA
 
A Hatalomvágy – Betegség…
 

Kép

Több, mint 200 oldal tömény izgalom, a múltból egyenesen a jövőbe... Két kisregény fantasztikus áron. A szerző második önálló kötete.

**********

2. Németi Zoltán - Németi-Vas Katalin:

Zarándokút Bábelba

Versek 2009.

Közös verses kötetünk.

Ára: 1900.- Ft + postaköltség 

Kép

Részlet az előszóból:

"Rendhagyó verseskötetet tart kezében az olvasó.

A zarándokút Bábelba az emberi tudat sokszínűségét mutatja meg. Útkeresés, mely próbál túllépni saját korlátain, keresve a tökéletesség útját.
 
Az egyszerű, iskolás rímeken keresztül, a misztikus, szerelmes, történelmi és a szürreális képeken át vezet minket a két költő.
 
Lázadás ez a mű, de pozitív, a létben értelmet kereső lázadás, a határokat tágítja, a korlátokat feszegeti, sablonokat rombol.
 
Ami egyedivé teszi, nem más, mint a mindig fel-felbukkanó, absztrakt, mégis rejtett ritmusokkal megtűzdelt képsorok, melyeket különleges szófűzési technikával láttatnak velünk.

 Reálvízióikban eddig soha nem látott tájakra, a lélek belső bugyraiba, vagy éppen más világokra kalauzolnak minket a versek."

Majd 200 vers, több mint kétszáz oldalon, néhány cím a teljesség igénye nélkül...

Németi Zoltán tollából: Lelketlen lélektan, Anyag és forma, Béke mantra, Biankó alvilág, A Föld dala,  Százhatvannyolc óra, Ellenpont, Sötét angyal, Hórusz lázadása, Dobban a szív, Szfinx, A szántóvető, Instant karma, A mindenség fohásza, A szellem metamorfózisa, A csillagos ég alatt, Kontroll, De hisz, Csillagpár, A jólét megtöretése, Mondd el, Hullámok alatt, Ragrím ragtime, Lopakodó hold, Alsóvárosi angyal, Éjféli Göncölszekér, Az angyal üzenete, Anima exodus, Pompeji végzete, Lét-kérdés, Ariadné fonala, Az élet egy virág, Legenda, Kálvária, Hieronymus Boschnak, Tüzet tűzzel, A világ közepe, Qwerty garancia, Gólem, A világ éjjel, Holdhatás.

Németi-Vas Katalin tollából: Gyökerek, Cseresznyevirág, Szivárvány a város felett, Ösztönvilág, Vörös halál, Magyar vagyok, Örök ígéret, Ragyogás, Pillanat, Menny és Pokol, TeljesÁTalakulás,KI-BEteljesülés, Virtuális valótlanságok, Hatás-kölcsönhatás, Szabad akarat, Bűn és..., Anyám, hol vagy? Nem, Elrejtőzve, Körbezár, Piramis, A híd, Ne lépj be, Szabad vagyok, Hetedik kerületi Canossa-járás, A látó, Ebből mi lesz...?, Esély-egyenlőtlenség, Paradoxiában, RémáLOMTALANÍTÁS, Látomás, Helyzetjelentés, Haikuk, Isten velünk.

********** 

3. Németi-Vas Katalin: Szeretnék egy mesét...

Meskönyv kicsiknek, és nagyoknak.

Ára: 2500.- Ft + postaköltség

 Kép

Részlet az előszóból

"Nem szokványos mesekönyvet tart kezében a Tisztelt Olvasó. A Kérek egy mesét olyan meseválogatás, mely végig kíséri, kísérheti a gyermeket az első percektől egészen a kamaszkorig. Az első néhány mese egészen pici gyerekeknek íródott. Nem szívesen kötném korhoz. A ’tesztek’ során a három-négy éves korosztálynak nagyon tetszett. A következő mese egy cica igaz története, melynek folytatását tervezem. Az évszakok mesehalmaz négy darabja önmagáért beszél, s a tél után két évszakhoz illő karácsonyi és télapós mese következik. Ez utóbbit szintén további részekkel kívánom bővíteni. Majd a tíz rövid részből álló Katicabogár kalandjai kerül sorra. Ez a mese is inkább az óvodás, kisiskolás korosztályt célozza. Reményeim szerint sikerül átörökíteni a gyermekekbe a természet szeretetét, megismerésének vágyát, és a Föld lakói közötti harmónia megteremtésének elveit. A következő részben Zsolti herceget kísérhetjük el útjára. Itt a mesebeli herceg látogat el a civilizált városba és tanúi lehetünk a két világ találkozásának. Keletkezéséhez még hozzátartozik, hogy keresztfiam számára íródott a mese, aki nagyon szereti ezt a történetet, kedvenc figurája Pajkos, a táltos paripa, akit „mindenhová magával visz”. Ezt követően pedig két olyan mese részlet következik, melyek folytatását hamarosan önálló kötetként szeretném megjelentetni. A boszorkánymese két része olvasható, mely tizenhárom részes lesz, és legújabbként a Csillag-mesék két része zárja a kötetet."

A mesekönyv 27 gazdagon illusztrált mesét tartalmaz, gyönyörű színes képekkel.

 ********** 

4. Németi Zoltán: A sötétség tükre

Férjem novellás kötete 2008-ban jelent meg, még korlátozott példányszámban kapható.

Ára: 1800.- Ft + postaköltség

 Kép

A sötétség tükre a hatalom használatának, a tiltott világok feltárásának, az elme fehér, vagy éppen sötét foltjai felfedezésének "mellékhatásairól" és következményeiről szól.
Különleges dinamizmussal röpít minket korokon, tájakon, és világokon át, hogy aztán a fordulat, a meglepetés az utolsó mondatban csattanjon...
A mágia és a harc kiemelt szerepet kap.
Lehet ez harc a felsőbb hatalomért, de a puszta, életért, vagy az emberiség létéért is...
A sodró vehemencia nem hagyja unatkozni az olvasó szellemét...
A kötet 4 történelmi novellát is tartalmaz.

 

A kötetek egyenként is megrendelhetőek és külön kérés alapján dedikált példányként küldjük el. Amennyiben mind a négy kötetre igényt tart valaki, úgy kedvezményesen 6000.- Ft + postaköltség tudjuk feladni őket. Személyes átvételre Debrecenben nyílik lehetőség, előzetes egyeztetés alapján szivesen állunk kedves olvasóink rendelkezésére, természetesen ezesetben a postaköltség nem terheli a kötetek árát.

A megrendelést kérjük az alábbi email címek valamelyikére elküldeni.

ironkatee@gmail.com

secretstarr@gmail.com

Reméljük kedves olvasóink örömüket lelik a kötetekben, mintahogy számunkra nagy öröm volt elkészíteni őket.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Március / 2021 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 65975
Hónap: 1068
Nap: 42